ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Νέα Δημοκρατία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συνθήκη της Λωζάνης, Τουρκία,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον έντονο προβληματισμό του για όσα ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, γνωστός αμετροεπής, Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Η συνέντευξη του Τούρκου Προέδρου προκαλεί έντονο προβληματισμό. Ελπίζουμε να μην αποδειχθεί αρνητικό πρόκριμα για τη σημερινή επίσκεψή του στη χώρα μας» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.
Όπως επισήμανε ο τομεάρχης της Ν.Δ. «η επιμονή στην αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη σταθερότητα και την ασφάλεια στο Αιγαίο και σε ολόκληρη την περιοχή της Αν. Μεσογείου, καθώς και οι υποδείξεις προς την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, διαβρώνουν τις προσπάθειες βελτίωσης των διμερών μας σχέσεων».
«Η συνέντευξη Ερντογάν δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα και αμφιβολίες για το πώς έχει προετοιμαστεί η επίσκεψη αυτή από την κυβέρνηση και το υπουργείο των Εξωτερικών» πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος μην μπορώντας, ούτε αυτή τη φορά, να αντισταθεί στον χαρακτηρισμό “προβοκάτορα της εξωτερικής μας πολιτικής”, που του έχει αποδώσει ο Νίκος Κοτζιάς.
Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έχει κανονισμένο ραντεβού με τον Τούρκο Πρόεδρο, δεν έχει βγάλει “λαλιά”. Το λέμε αυτό γιατί από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ δηλώσεις για το θέμα έκαναν τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος όσο και η Φώφη Γεννηματά.
























































