ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κουμουτσάκος, Νέα Δημοκρατία, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Συνθήκη της Λωζάνης, Τουρκία,


















































Μήνυμα Αθήνας σε Άγκυρα: Η ελληνική κυριαρχία δεν επιδέχεται σχολιασμό
Ουκρανία: Τουλάχιστον 37 νεκροί από ρωσικό πλήγμα σε στρατιωτική αποθήκη κοντά στο Κίεβο
Μίλο Γιαννόπουλος: Απελάθηκε από τις ΗΠΑ ο ακροδεξιός σχολιαστής - Το «προφίλ» του
Πλημμύρες Νεπάλ: Στους 675 οι νεκροί - Aνησυχίες για πιθανές νέες πλημμύρες
Politico: Η Ουκρανία φοβάται νέα ρωσική χερσαία επίθεση σε Κίεβο και Τσερνίχιβ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον έντονο προβληματισμό του για όσα ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στη συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ, εξέφρασε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, γνωστός αμετροεπής, Γιώργος Κουμουτσάκος.
«Η συνέντευξη του Τούρκου Προέδρου προκαλεί έντονο προβληματισμό. Ελπίζουμε να μην αποδειχθεί αρνητικό πρόκριμα για τη σημερινή επίσκεψή του στη χώρα μας» δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.
Όπως επισήμανε ο τομεάρχης της Ν.Δ. «η επιμονή στην αμφισβήτηση της Συνθήκης της Λωζάνης που αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για τη σταθερότητα και την ασφάλεια στο Αιγαίο και σε ολόκληρη την περιοχή της Αν. Μεσογείου, καθώς και οι υποδείξεις προς την ανεξάρτητη ελληνική δικαιοσύνη, διαβρώνουν τις προσπάθειες βελτίωσης των διμερών μας σχέσεων».
«Η συνέντευξη Ερντογάν δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα και αμφιβολίες για το πώς έχει προετοιμαστεί η επίσκεψη αυτή από την κυβέρνηση και το υπουργείο των Εξωτερικών» πρόσθεσε ο κ. Κουμουτσάκος μην μπορώντας, ούτε αυτή τη φορά, να αντισταθεί στον χαρακτηρισμό “προβοκάτορα της εξωτερικής μας πολιτικής”, που του έχει αποδώσει ο Νίκος Κοτζιάς.
Να σημειωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που έχει κανονισμένο ραντεβού με τον Τούρκο Πρόεδρο, δεν έχει βγάλει “λαλιά”. Το λέμε αυτό γιατί από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ δηλώσεις για το θέμα έκαναν τόσο ο Ανδρέας Λοβέρδος όσο και η Φώφη Γεννηματά.
























































