ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Βλάντιμιρ Πούτιν, Πάπας Φραγκίσκος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ρωσία, Τουρκία,

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Νίκος Παππάς για ξυλοδαρμό δημοσιογράφου: «Είχα λάθος αντίδραση, στη δική του δράση-πρόκληση»
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια του δείπνου στο Προεδρικό Μέγαρο ενημέρωσε τον Έλληνα Πρωθυπουργό πως μίλησε με τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τον Πάπα Φραγκίσκο, οι οποίοι του ζήτησαν να μεταφέρει τους χαιρετισμούς τους στον Αλέξη Τσίπρα!
Σημειώνεται ότι Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Βλαντιμίρ Πούτιν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία για το ζήτημα της Μέσης Ανατολής, με πηγές προσκείμενες στην τουρκική προεδρία να αναφέρουν ότι οι δύο ηγέτες συμφώνησαν ότι η απόφαση των ΗΠΑ για την Ιερουσαλήμ θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ειρήνη και τη σταθερότητα της περιοχής.
Νωρίτερα, o Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο πάπας Φραγκίσκος συμφώνησαν κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχαν σήμερα ότι οποιαδήποτε απόπειρα να αλλάξει το καθεστώς της Ιερουσαλήμ θα πρέπει να αποφευχθεί,όπως επίσης έγινε γνωστό από πηγές του γραφείου του Τούρκου προέδρου.























































