ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Σκωτία: Ενισχύεται το μπλοκ υπέρ της ανεξαρτησίας στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας πασίγνωστος Κινέζος ορειβάτης κτιρίων έχασε τη ζωή του εκτελώντας ένα περίτεχνο και ακραία επικίνδυνο κόλπο από την κορυφή ενός ουρανοξύστη.
Ο Wu Yongning είχε χιλιάδες followers στο κινεζικό κοινωνικό μέσο Weibo, καθώς όλοι τον έβλεπαν να κρέμεται από τις ταράτσες ουρανοξυστών χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό.
Ο Κινέζος σταμάτησε όμως να ανεβάζει βιντεάκια τον Νοέμβριο και όλοι αναρωτιόνταν τι είχε συμβεί.
Αυτό που συνέβη καταγράφηκε σε βίντεο, μόνο που ήταν το τελευταίο του.
Σύμφωνα με τα κινεζικά Μέσα, αυτή τη φορά συμμετείχε σε μια πρόκληση με έπαθλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
Ο 26χρονος έχασε τη ζωή του στις 8 Νοεμβρίου, γλιστρώντας από τον 62ο όροφο, τον θάνατό του ανακοίνωσε ωστόσο η σύντροφός του έναν μήνα αργότερα.
Το «rooftopping», όπως το λένε χαρακτηριστικά, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου τα τελευταία χρόνια, κρύβοντας ωστόσο θανάσιμους κινδύνους.























































