ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας πασίγνωστος Κινέζος ορειβάτης κτιρίων έχασε τη ζωή του εκτελώντας ένα περίτεχνο και ακραία επικίνδυνο κόλπο από την κορυφή ενός ουρανοξύστη.
Ο Wu Yongning είχε χιλιάδες followers στο κινεζικό κοινωνικό μέσο Weibo, καθώς όλοι τον έβλεπαν να κρέμεται από τις ταράτσες ουρανοξυστών χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό.
Ο Κινέζος σταμάτησε όμως να ανεβάζει βιντεάκια τον Νοέμβριο και όλοι αναρωτιόνταν τι είχε συμβεί.
Αυτό που συνέβη καταγράφηκε σε βίντεο, μόνο που ήταν το τελευταίο του.
Σύμφωνα με τα κινεζικά Μέσα, αυτή τη φορά συμμετείχε σε μια πρόκληση με έπαθλο ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.
Ο 26χρονος έχασε τη ζωή του στις 8 Νοεμβρίου, γλιστρώντας από τον 62ο όροφο, τον θάνατό του ανακοίνωσε ωστόσο η σύντροφός του έναν μήνα αργότερα.
Το «rooftopping», όπως το λένε χαρακτηριστικά, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στα μήκη και τα πλάτη του κόσμου τα τελευταία χρόνια, κρύβοντας ωστόσο θανάσιμους κινδύνους.























































