ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ιταλία, Τζιχαντιστές, Τρομοκρατία,


















































Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Τουρκία: Συνελήφθησαν δύο άτομα με την κατηγορία της κατασκοπείας υπέρ του Ισραήλ
Οι ΗΠΑ ανακοίνωσαν νέες κυρώσεις στο ιρανικό πετρέλαιο αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συνομιλιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας 29χρονος Μαροκινός, ο Ναμπίλ Μπενχαμίρ, ο οποίος είχε συλληφθεί τον περασμένο Αύγουστο στην Γένοβα για κακοποίηση της συντρόφου του, έλαβε την Τρίτη δεύτερη κλήση σε απολογία, με την κατηγορία ότι ετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση στην Ιταλία.
Σύμφωνα με τους Ιταλούς εισαγγελείς, πρόκειται για στέλεχος του Ισλαμικού Κράτους, ο οποίος είχε έλθει στην Ιταλία με στόχο να στρατολογήσει νέα μέλη.
Παράλληλα οι εισαγγελικές αρχές θεωρούν ότι ο Μαροκινός ήθελε να ετοιμάσει τρομοκρατική επίθεση, ενώ στην κατοικία του βρέθηκαν βίντεο με σειρά επιθέσεων, και στοιχεία από την επικοινωνία του με άλλα μέλη της ισλαμικής τρομοκρατίας, μέσω της εφαρμογής whatsApp.
Oι έρευνες των Ιταλών εισαγγελέων πραγματοποιήθηκαν κατά τους τελευταίους έξι μήνες σε συνεργασία με το FBI, την ολλανδική αστυνομία και την Europol.























































