ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Eκατοντάδες νυχτερίδες δεν άντεξαν το απίστευτο κύμα καύσωνα που έπληξε την Αυστραλία το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η θερμοκρασία σε περιοχές του Σίδνεϊ άγγιξε ή και ξεπέρασε τους 46-47 βαθμούς.
Συγκεκριμένα ένα υποείδος νυχτερίδας, οι πτερόποδες, που κοινώς είναι γνωστές ως «ιπτάμενες αλεπούδες», έχασαν τη ζωή τους, την ώρα που η άσφαλτος αναγκάστηκε να λιώσει και ξέσπασαν μεγάλες πυρκαγιές.
Ειδικά στην περιοχή Κάμπελταουν, μία τοπική οργάνωση παρέδωσε στοιχεία ότι περίπου 400 ιπτάμενες αλεπούδες βρέθηκαν νεκρές, από αφυδάτωση, που της οδήγησε να «βράσουν» από τη ζέστη. Φιλόζωοι και εθελοντές προσπάθησαν να ενυδατώσουν όσο μπορούσαν τα άτυχα ζώα, αλλά μάταια.























































