ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συνελήφθησαν οι δύο γιατροί της «κλινικής» στο Κολωνάκι για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη
Υπόθεση Μαζωνάκη: Συνταγές της Ιωάννας Γάκα είχαν βρεθεί σε φαρμακείο-«εργοστάσιο αναβολικών»
Κβαντική vs ψευδοεπιστήμης - Ας αφήσουμε την κβαντική στην ησυχία της!
Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποφυλακίζεται 15/09 και «κατεβαίνει» στις εκλογές
Δένδιας σε Πάλμα: «Ιστορικά η Κύπρος και η Ελλάδα συνιστούν έναν άξονα σταθερότητας, σοβαρότητας, ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την περαιτέρω βελτίωση της ευστάθειας των συστημικών τραπεζών και τη δυναμική επιστροφή της εμπιστοσύνης των καταθετών στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα σηματοδοτεί η νέα σημαντική μείωση του ELA κατά 2,8 δισ. ευρώ, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος.
Ειδικότερα, στις 9 Ιανουαρίου 2018 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΚΤ δεν διατύπωσε αντίρρηση στον καθορισμό του ανώτατου ορίου παροχής έκτακτης ενίσχυσης σε ρευστότητα (ELA) προς τις ελληνικές τράπεζες στο ποσό των 22,0 δισ. ευρώ έως και την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018, μετά από αίτημα της Τράπεζας της Ελλάδος.
Η μείωση του ανώτατου ορίου κατά 2,8 δισ. ευρώ αντανακλά τη βελτίωση της ρευστότητας των ελληνικών τραπεζών, λαμβανομένων υπόψη των ροών που προέρχονται από καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα και από την πρόσβαση των τραπεζών στις χρηματοπιστωτικές αγορές.























































