ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δαμασκός, Ζέιντ Ράαντ Αλ Χουσέιν, Ισλαμιστές, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Συρία: Ισλαμιστές απήγαγαν Ελληνορθόδοξο κοσμηματοπώλη και ζητάνε λύτρα
Ο Μοχσέν Ρεζαΐ του Ιράν «έδωσε» Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Πακιστάν: Ακούγονταν «περισσότερο σαν τη Χεζμπολάχ» όταν συζητούσαν για το
Ετοιμάζεται το Ισραήλ για εισβολή στη νότια Συρία ταυτόχρονα με τον πόλεμο κατά του Ιράν;
Ο Μοτζταμπά Χαμενεΐ έδωσε εντολή για στρατιωτική «άμεση, αποφασιστική και γεωγραφικά απεριόριστη απάντηση»
Ο Τζιωνής της ΚΥΠ στο Μπαχρέιν - Τι συζήτησε με τον Νάσερ μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 85 άμαχοι έχουν σκοτωθεί από τις 31 Δεκεμβρίου από αεροπορικές επιδρομές και χερσαίες επιθέσεις των συριακών κυβερνητικών δυνάμεων στον θύλακα της Ανατολικής Γούτα, δηλαδή στα ανατολικά προάστια της Δαμασκού, τα οποίο ελέγχουν ένοπλες ισλαμιστικές οργανώσεις και πολιορκούν οι κυβερνητικές δυνάμεις, δήλωσε ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τα ανθρώπινα δικαιώματα, εξ αίματος απόγονος του Προφήτη Μωάμεθ και διάδοχος του θρόνου του Ιράκ, πρίγκιπας Ζέιντ Ράαντ Αλ Χουσέιν.
«Στην Ανατολική Γούτα, όπου μια ασφυκτική πολιορκία έχει ήδη προκαλέσει ανθρωπιστική καταστροφή, κατοικημένες περιοχές πλήττονται νυχθημερόν από χερσαίες και αεροπορικές επιδρομές, αναγκάζοντας τους αμάχους να κρύβονται στα υπόγεια», προσθέτει στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο αξιωματούχος του ΟΗΕ και δελφίνος του ιρακινού θρόνου.























































