ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Παροχή τακτικών οχημάτων στον Λιβανέζικο Στρατό από τις ΗΠΑ: Πιθανή πώληση 90,5 εκατ. δολαρίων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Κυριακής, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις παροδικές χιονοπτώσεις, ακόμη και σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.
Συγκεκριμένα, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα επηρεαστούν:
Πιθανόν το βόρειο Ιόνιο και η Ήπειρος, η κεντρική Μακεδονία (ανατολικότερα της Θεσσαλονίκης), η κεντρική Στερεά Ελλάδα, η Μαγνησία και οι Σποράδες μέχρι το βράδυ.
Η δυτική Στερεά Ελλάδα, η δυτική Πελοπόννησος, η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου μέχρι τη νύχτα. Από το βράδυ τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν τα Δωδεκάνησα.
Χιόνια θα πέσουν στα δυτικά και βόρεια ορεινά και τη νύχτα σε περιοχές της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 600 μέτρα.
Πιθανόν νωρίς το πρωί η Θράκη και μέχρι το μεσημέρι – απόγευμα το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο και οι Κυκλάδες.
Μέχρι το βράδυ τα Δωδεκάνησα.
Χιόνια θα πέσουν μέχρι το μεσημέρι στα ορεινά, καθώς και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές της Θεσσαλίας (από τα 500 μέτρα), της κεντρικής Στερεάς Ελλάδας, καθώς και σε πιο πεδινές περιοχές στη βόρεια Ελλάδα (ενδεικτικό υψόμετρο 300-400 μέτρα).























































