ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εμπρηστική επίθεση από αγνώστους δέχτηκε τα ξημερώματα το Γραφείο Ενημέρωσης Κοινού του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στη Θεσσαλονίκη.
Οι δράστες της επίθεσης τοποθέτησαν αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς στο πίσω μέρος του κτιρίου που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Α’ 1, δίπλα στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Κάτοικος της περιοχής δήλωσε ότι στις 3.37 άκουσε τέσσερις δυνατούς κρότους.
Σύμφωνα με το thestival.gr, από την έκρηξη των εκρηκτικών μηχανισμών προκλήθηκαν φθορές σε δύο μηχανήματα κλιματισμού και σε ένα παράθυρο. Η φωτιά που προκλήθηκε από τις εκρήξεις περιορίστηκε στο εξωτερικό τμήμα του κτιρίου και έσβησε με την άφιξη της Πυροσβεστικής.
Επί τόπου έφτασαν επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα της πυροσβεστικής.
Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν υπολείμματα από γκαζάκια υγραερίου και λιωμένο πλαστικό στο σημείο των εκρήξεων.
Αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό των δραστών.
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων από το Γ’ Σώμα Στρατού.



























































