ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία για την αμυντική συμμαχία των αρχαίων μας εθνών
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίσκεψη στο Βερολίνο θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη ο Τούρκος πρωθυπουργός Μπιναλί Γιλντιρίμ, όπου θα συναντηθεί με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Τα ελληνοτουρκικά δεν βρίσκονται στην ατζέντα των επαφών, ωστόσο μετά και τις τελευταίες εξελίξεις με την ένταση στα Ίμια δεν μπορεί να αποκλειστεί να ζητήσει η Άγκελα Μέρκελ να ενημερωθεί από «πρώτο χέρι» για το τι ακριβώς πυροδότησε την ένταση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Το θέμα της έντασης όμως στο Αιγαίο θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα τεθεί στην κοινή συνέντευξη Τύπου Μέρκελ-Γιλντιρίμ, που είναι προγραμματισμένη για τις 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας.
Στο επίκεντρο θα τεθούν τα διμερή και κυρίως η επιδιωκόμενη από το Βερολίνο απελευθέρωση του τουρκικής καταγωγής Γερμανού δημοσιογράφου Γιουτζέλ, ο οποίος συμπληρώνει σήμερα ακριβώς έναν χρόνο έγκλειστος σε φυλακές της Κωνσταντινούπολης.























































