ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Interview: Ακλόνητη στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ - Τι γίνεται με Σαμαρά
ΕΛΑΣ: Αυτή είναι η σκιώδης κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα - Τα ονόματα και οι αρμοδιότητες
Νόμος Κατσέλη: Νομοθετική ρύθμιση του υπ. Οικονομικών – Τι προβλέπει για δόσεις και αποπληρωμή
Ανατροπή στο διπλό φονικό στο Αίγιο: Στο μικροσκόπιο «ορφανό» DNA στο όπλο
Πανελλήνιες 2026: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις σε Πολυτεχνεία, Νομικές, Ιατρικές και Οικονομικές Σχολές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια σπουδαία κίνηση που μαρτυρά το ήθος και το σπάνιο του χαρακτήρα του, προχώρησε ο Μιχάλης Λεμπιδάκης, ο άνθρωπος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με την υπόθεση απαγωγής του και της 6μηνης ομηρίας του που ευτυχώς είχε αίσιο τέλος με την απελευθέρωση του από την Αστυνομία τον περασμένο Οκτώβριο.
Ο κρητικός επιχειρηματίας που το τελευταίο διάστημα μέσω της εταιρείας του “Πλαστικά Κρήτης” προχωρεί συστηματικά σε δωρεές και αγαθοεργίες σε αδύναμες κοινωνικά ομάδες, θέλησε να προσφέρει κάτι και στα Ανώγεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες της “Ανωγής” ο ίδιος μιλώντας με συνεργάτες του, θέλησε να κάνει κάτι για τους ασυνόδευτους ανήλικους πρόσφυγες που μένουν στα Ανώγεια στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας ώστε να προσφέρει σε παιδιά που ζουν εδώ ξεριζωμένα από τις οικογένειες και τα σπίτια τους καθώς είχε διαβάσει για αυτά στο παρελθόν και είχε συγκινηθεί από τις δυσκολίες που συναντούν στη ζωή τους από τόσο νεαρή ηλικία!
Οι συζητήσεις που έκανε με ανθρώπους των Ανωγείων, με συνεργάτες του και ο δύσκολος χειμώνας του τόπου, τον ώθησαν να προσφέρει ένα τόνο πετρέλαιο στο Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας και τα 25 ανήλικα παιδιά που διαμένουν εκεί.
Η προσφορά έγινε πριν μερικές ημέρες, όταν η εταιρεία πλήρωσε σε πρατήριο υγρών καυσίμων των Ανωγείων το πετρέλαιο που μπήκε άμεσα στο Ίδρυμα. Μια πραγματική κίνηση αγάπης, αλλά και ήθους του Μιχάλη Λεμπιδάκη απέναντι σε παιδιά που έχουν ανάγκη την στήριξη και την κάθε είδους υλική και ηθική συμπαράσταση μας.























































