ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφρίν, Ισλαμιστές, Κλάδος Ελαίας - Στρατιωτική Επιχείρηση, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές, Τουρκία, Χαλέπι,

















































Ισπανία: Πέθανε η 87χρονη Μαρικάρμεν που έγινε σύμβολο του αγώνα κατά των εξώσεων
Επιδότηση στο πετρέλαιο θέρμανσης από τις 15 Οκτωβρίου - Τι προβλέπει η τροπολογία
Ο Αλ. Τσίπρας κεραυνός για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδεια καμίας Τουρκίας για το καλώδιο - Ο Ρούμπιο
Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» - Επί Τσίπρα (2018)
Νικόλας Φαραντούρης: Κίνδυνος να ναυαγήσει ο IMEC
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Συρίας κάλεσε Κούρδους και Άραβες στον κουρδικό θύλακα της Εφρίν, στη βορειοδυτική Συρία, να ενωθούν ενάντια στην τουρκική επίθεση στην Εφρίν, στην επιχείριση «Κλάδος Ελαίας», που ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου.
«Η Εφρίν είναι αναπόσπαστο κομμάτι της Συριακής Αραβικής Δημοκρατίας», δήλωσε ο Φεϊσάλ Μικντάντ την Τετάρτη, σύμφωνα με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA.
«Επιβεβαιώνουμε ότι ο συριακός αραβικός στρατός υπερασπίζεται κάθε σπιθαμή της συριακής επικράτειας και η Συρία θα είναι ξανά ενωμένη όπως ήταν σε όλη την ιστορία της», πρόσθεσε, αναφερόμενος στην Εφρίν.
Η Δαμασκός προσπαθεί να καταπολεμήσει την τουρκική επίθεση στη συριακή επικράτεια, είπε ακόμα.






















































