ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Eurogroup, Αντόνιο Ταγιάνι, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μάριο Σεντένο,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Λουτράκι: Λαγοκέφαλος δάγκωσε δύο λουόμενους
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ενισχυμένη συνεργασία ανάμεσα στο Ευρωκοινοβούλιο και το Eurogroup είναι απαραίτητη, τονίζει ο πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Αντόνιο Ταγιάνι, σε ανάρτησή του στο Twitter, με φόντο φωτογραφία από τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Eurogroup Μάριο Σεντένο.
Ο κ. Ταγιάνι χαιρετίζει την προσέγγιση του επικεφαλής του Eurogroup, χαρακτηρίζοντας τη δυναμική και υπογραμμίζει την ανάγκη η Ευρώπη να εργαστεί για την επίτευξη πραγματικής οικονομικής διακυβέρνησης και δημοσιονομικής δικαιοσύνης προκειμένου να εξασφαλίσει την ανάπτυξη, την απασχόληση και τις επενδύσεις.
Με άλλη ανάρτησή του, ο κ. Ταγιάνι αναδεικνύει τον ρόλο των κοινοβουλίων στη συζήτηση για το μέλλον της ΕΕ. Ειδικότερα, σημειώνει πως πρέπει να παρουσιαστεί ένα νέο όραμα για το μέλλον της Ευρώπης με συγκεκριμένες ενέργειες για την αναμόρφωση της ΕΕ τα επόμενα χρόνια και επισημαίνει ότι τα κοινοβούλια εξασφαλίζουν τον έλεγχο των πολιτών στην εκτελεστική εξουσία.























































