ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συρία: Ισλαμιστές απήγαγαν Ελληνορθόδοξο κοσμηματοπώλη και ζητάνε λύτρα
Ο Μοχσέν Ρεζαΐ του Ιράν «έδωσε» Σαουδική Αραβία, Τουρκία και Πακιστάν: Ακούγονταν «περισσότερο σαν τη Χεζμπολάχ» όταν συζητούσαν για το
Ετοιμάζεται το Ισραήλ για εισβολή στη νότια Συρία ταυτόχρονα με τον πόλεμο κατά του Ιράν;
Μπαμπάκ Ταγβαΐ: Ο βλάκας Ιρανός στρατηγός Μοχσέν Ρεζαΐ αποκάλυψε ότι το Ισραήλ σχεδιάζει να επιτεθεί στην Τουρκία
Ο Τζιωνής της ΚΥΠ στο Μπαχρέιν - Τι συζήτησε με τον Νάσερ μπιν Χαμάντ Αλ Χαλίφα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι πρεσβευτές των ΗΠΑ σε όλες τις χώρες του κόσμου έχουν οδηγίες να αποτρέπουν τη συνεργασία με τη Ρωσία, παραδέχθηκε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ μετά το τέλος των συνομιλιών που είχε με τον Σλοβένο ομόλογο του Καρλ Έριαβετς, σύμφωνα με δημοσίευμα του TASS.
«Χθες η επίσημος εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε δημόσια και με υπερηφάνεια ότι όλοι οι αμερικανοί πρεσβευτές σε όλες χωρίς εξαίρεση τις χώρες του κόσμου έχουν τις εξής αυστηρές οδηγίες: καθημερινά να πηγαίνουν και να απαιτούν από τα αντίστοιχα κράτη να μην συνεργάζονται με την Ρωσία» επέστησε την προσοχή των δημοσιογράφων ο Λαβρόφ, ενώ συνέχισε λέγοντας: «Επειδή οι ΗΠΑ επέβαλαν κατά της Ρωσίας κυρώσεις. Νομίζω ότι αρκεί να ακούσει απλώς αυτό το γεγονός για να αντιληφθεί, τις αρχές πάνω στις οποίες οι Αμερικανοί οικοδομούν τις σχέσεις τους με τα ξένα κράτη».
Αναφερόμενος στις σχέσεις με την Σλοβενία, ο Σεργκεί Λαβρόφ είπε ότι η Λιουμπλιάνα επιθυμεί « να ασκήσει μια εξωτερική πολιτική κατά τέτοιο τρόπο και να συνεργάζεται μ εκείνα τα κράτη τα οποία μπορούν να της αποφέρουν τα μέγιστα οικονομικά και επενδυτικά οφέλη».























































