ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νετανιάχου σε Ερντογάν: «Ηρέμησε!» - Ευθεία προειδοποίηση για επίθεση του Ισραήλ στην Τουρκία
Σχέσεις ΗΠΑ-Σαουδικής Αραβίας: Στο χειρότερο σημείο έντασης των τελευταίων ετών μετά τον «τορπιλισμό» της επιχείρησης του Τραμπ στο Ορμούζ από
Αλέξης Τσίπρας: «Δηλώνω τον αποτροπιασμό μου για την απώλεια της Βάγιας Νέστωρα» - «Η τρομοκρατία δεν έχει θέση σε μια
Θεσσαλονίκη: Πέθανε η μητέρα του στελέχους της ΝΔ Αφροδίτης Νέστορα, μετά την εμπρηστική επίθεση
ΠΟΜΙΔΑ: Να σταματήσει το «αλαλούμ με τις πολλαπλές εγκαταστάσεις οπτικών ινών» στις πολυκατοικίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλη αστυνομική επιχείριση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Φορέ στις Βρυξέλλες. Αστυνομικοί έχουν αποκλείσει τις εισόδους ενός κτιρίου κοντά στην πλατεία Σαιν-Ντενί, στο οποίο φέρεται ότι βρίσκεται τουλάχιστον ένας ένοπλος, ενώ πάνω από την περιοχή πετούν και ελικόπτερα της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με κάποιες αναφορές, στο χώρο βρίσκονται ελεύθεροι σκοπευτές.
Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι εντός του κτιρίου βρίσκεται ένας ή και περισσότεροι ένοπλοι.
Το κτίριο βρίσκεται κοντά σε ένα δημοτικό σχολείο με 350 περίπου μαθητές. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο εσωτερικό του σχολείου.
Παράλληλα, οι Αρχές έχουν δημιουργήσει μια περίμετρο ασφαλείας. Η Αστυνομία ζητά από τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν εντός του σπιτιού τους, ενώ εκκενώθηκαν και τα καταστήματα.
Η κυκλοφορία έχει απαγορευτεί στη γειτονιά του Gare de l’Est, στη λεωφόρο Vanpe, στην πλατεία Σαιν Ντενί και στην οδό Rue du Curé.























































