ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Τουρκία απελευθέρωσε ακόμη έναν Γερμανό πολίτη από τις φυλακές

Η Τουρκία απελευθέρωσε ακόμη έναν Γερμανό πολίτη από τις φυλακές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γερμανός πολίτης ο οποίος ήταν φυλακισμένος στην Τουρκία για πολιτικούς λόγους απελευθερώθηκε, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Εξωτερικών, σε νέα ένδειξη διπλωματικής ύφεσης μεταξύ της Άγκυρας και του Βερολίνου.

Το Βερολίνο δεν έδωσε καμιά διευκρίνιση για την ταυτότητα του προσώπου αυτού, ούτε για την ημερομηνία, τα αίτια και τις συνθήκες της σύλληψής του, όμως διευκρίνισε ότι δεν έχει άδεια να εγκαταλείψει την τουρκική επικράτεια.

Απομένουν πλέον τέσσερις Γερμανοί φυλακισμένοι για πολιτικούς λόγους στην Τουρκία, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της γερμανικής διπλωματίας.

Η απελευθέρωση λαμβάνει χώρα μία εβδομάδα έπειτα από εκείνη του Γερμανού πολίτη δημοσιογράφου Ντενίζ Γιουτζέλ, η κράτηση του οποίου επί έναν χρόνο για «τρομοκρατία» δηλητηρίαζε τις σχέσεις μεταξύ των δύο συμμάχων στο ΝΑΤΟ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: Όλα μας τα νησιά έχουν δικαιώματα – Οι αναθεωρητικές βλέψεις παραβιάζουν τους κανόνες της διεθνούς έννομης τάξης

Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»

Συνάντηση Φαραντούρη-Μετσόλα για τα ελληνικά εθνικά θέματα και την τουρκική επιθετικότητα

Tουρκική πυραυλάκατος παρενόχλησε το Ocean link που ποντίζει καλώδιο μεταξύ Αστυπάλαιας και Κω

Νέες τουρκικές προκλήσεις: Οπλισμένα F-16 πάνω στο FIR Αθηνών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr