ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βιασμός, Ινδία ή Μπάρατ,


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ προκαλεί η είδηση ενός 45χρονου στην Ινδία ο οποίο κατηγορείται ότι βίασε 3χρονη μέσα σε λεωφορείο.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο δράστης, προσέφερε σοκολάτα στο μωρό, το οποίο και τον ακολούθησε, σε παρκαρισμένο λεωφορείο.
Ο 5χρονος αδερφός της, που έπαιζε πριν μαζί της, έτρεξε να δει τι συμβαίνει όταν όταν άκουσε την κραυγή του μωρού. Άρχισε να του φωνάζει και μάλιστα αποπειράθηκε να ελευθερώσει το μωρό.
Μόλις είδε ότι η προσπάθεια ήταν μάταιη, έτρεξε στη μητέρα του, η οποία ειδοποίησε τους γείτονες που με τη σειρά τους έτρεξαν για να απελευθερώσουν το μωρό, σύμφωνα με την αστυνομία της Καλκούτας.
Το βρήκαν όμως μέσα σε μία λίμνη αίματος, τα οποία ήταν στο παντελόνι και τα χέρια του δράστη.
Ο γιατρός που ανέλαβε τη περίθαλψη του μωρού είπε ότι τα σημάδια βιασμού είναι ξεκάθαρα και πιθανώς να τα καταφέρει.























































