ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΔΝΤ - Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κριστίν Λαγκάρντ, Ντόναλντ Τραμπ, Χάλυβας,


















































Το Αζερμπαϊτζάν απαίτησε από το Ισραήλ να ανακαλέσει την αναγνώριση της Γενοκτονίας των Αρμενίων
Μπλόκο του Κογκρέσου στα F-35 για την Τουρκία - Πιέσεις σε Τραμπ με φόντο S-400 και Ισραήλ
Η Τουρκία έθεσε το πεδίο της πρώτης μάχης του Μεγάλου Αλεξάνδρου με τους Πέρσες υπό ιστορική προστασία
Η ΕΛ.Α.Σ. συνέτριψε τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του PowerPoint Μητσοτάκη - Διέλυσε την οικονομία, τον λαό και την πατρίδα
Με τη «βούλα» Μητσοτάκη παραμένει η ακρίβεια το καλοκαίρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυμα προς τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ στέλνει η Κριστίν Λαγκάρντ με αφορμή τις εξαγγελίες του για την επιβολή δασμών στις εισαγωγές χάλυβα και αλουμινίου.
“Κανείς δεν θα κερδίσει εάν ξεσπάσει εμπορικός πόλεμος” προειδοποίησε η επικεφαλής του ΔΝΤ. «Ένας παγκόσμιος εμπορικός πόλεμος θα προκαλούσε μια lose-lose κατάσταση για όλους», τόνισε η Λαγκάρντ, όπως μεταδίδει το CNBC.
Μιλώντας στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό RTL, η επικεφαλής του ΔΝΤ εξήγησε ότι η μακροικονομική επίπτωση θα είναι σοβαρή, όχι μόνο για τις ΗΠΑ αλλά και για τις άλλες χώρες που θα εμπλακούν, όπως ο Καναδάς, η Ευρώπη και κυρίως η Γερμανία.
Οι εξαγγελίες Τραμπ για την επιβολή δασμών 25% έχουν προκαλέσει την οργή της Ευρωπαϊκής Ένωσης η οποία προειδοποιεί με αντίποινα.
Την ίδια ώρα ο πρόεδρος των ΗΠΑ επιμένει ότι ένας εμπορικός πόλεμος θα έχει θετικά αποτελέσματα για την αμερικανική οικονομία.























































