Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νεκρός 15χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινές σφαίρες

Νεκρός 15χρονος Παλαιστίνιος από ισραηλινές σφαίρες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένας 15χρονος Παλαιστίνιος έπεσε νεκρός από ισραηλινές σφαίρες σήμερα Παρασκευή στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη σύμφωνα με παλαιστινιακές ιατρικές πηγές.

Ο Μοχάμεντ Ντουντίν, 15 ετών, σκοτώθηκε στο χωριό Ντούρα, κοντά στη Χεβρώνα στη νότια Δυτική Όχθη, κοντά στην περιοχή απ’ όπου εξαφανίσθηκαν πριν από οκτώ ημέρες οι τρεις έφηβοι Ισραηλινοί. Το Ισραήλ υποστηρίζει πως έχουν απαχθεί από την ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς. Ο φόνος έγινε κατά τη διάρκεια επιχειρήσεων του ισραηλινού στρατού, που αναζητά τους απαχθέντες, εναντίον ισλαμιστών.

Παλαιστίνιοι συγκρούσθηκαν με στρατιώτες του Ισραήλ στη Δυτική Όχθη και οι κάτοικοι της περιοχής ανέφεραν πως υπήρξαν και τραυματίες.

Πριν από τα χαράματα, το Ισραήλ εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές σε τρεις τοποθεσίες στη Λωρίδα της Γάζας ως απάντηση στους Παλαιστίνιους μαχητές που εκτόξευσαν τη νύχτα της Πέμπτης δύο ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ.

Ο 15χρονος Ντούντιν είναι ο δεύτερος Παλαιστίνιος που σκοτώνεται αφότου το Ισραήλ άρχισε πριν από μια εβδομάδα την επιχείρησή του σε όλη τη Δυτική Όχθη. Περίπου 280 Παλαιστίνιοι έχουν τεθεί υπό κράτηση από την Πέμπτη και στρατιώτες προχώρησαν σε περισσότερες συλλήψεις στη διάρκεια της νύκτας, ανακοίνωσε σήμερα ο στρατός.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Χαμάς πανηγυρίζει: Η τρομοκρατική οργάνωση θριαμβολογεί για τον θάνατο του ηγέτη της αντι-Χαμάς πολιτοφυλακής, Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ

EBU: Κανονικά στη Eurovision 2026 το Ισραήλ – Αποχωρούν Ολλανδία, Ιρλανδία, Ισπανία και Σλοβενία

Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο – Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr