ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυμα για τα όσα συμβαίνουν από το βράδυ της Κυριακής (11/03) και το ντέρμπι «δικεφάλων» στην Τούμπα έγραψε στον λογαριασμό της στο Facebook η Σόνια Σαββίδη.
Η ανιψιά του μεγαλομετόχου και προέδρου του ΠΑΟΚ και σύζυγος του πρώην γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, Ανδρέα Παπαμιμίκου, έγραψε ότι η οικογένειά της δεν προτίθεται να εγκαταλείψει Ελλάδα, παρά τις προσπάθειες που θεωρεί ότι γίνονται για να τη διώξουν.
«Επιζήσαμε από τις σφαγές των Τούρκων. Επιβιώσαμε στη Σιβηρία της Γεωργίας. Κάποιοι νομίζουν ότι με αυτές τις επιθέσεις θα μας διώξουν. Ήρθαμε για να μείνουμε. Εδώ είναι η πατρίδα μας…», ήταν το μήνυμά της.
























































