ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσφορά μαμούθ έκανε η Γαλλία στο Βέλγιο για την αγορά 34 μαχητικών Rafale, αντί για F-35A. Όπως αναφέρει η βελγική έκδοση De Tild οι Γάλλοι έχουν προσφέρει Αντισταθμιστικά Ωφελήματα ύψους 20 δισ. ευρώ, συν 5.000 θέσεις εργασίας στην βελγική οικονομία, αν οι Βέλγοι αγοράσουν Rafale.
Αντίστοιχη, προσφορά έχει κάνει και η BAe με το Typhoon, με 19 δισ. € και 7.000 θέσεις εργασίας.
Κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το προσφέρει η Lockheed Martin με το F-35 σε καμία περίπτωση, και αναμφίβολα δεν θα το έκανε για 34 αεροσκάφη καθώς αυτό δεν αποτελεί «στίγμα» της πολιτικής της προώθησης εξαγωγών.
Αυτή στηρίζεται κυρίως στο ειδικό βάρος της Ουάσιγκτον αποφεύγοντας έτσι «γενναιόδωρες» προτάσεις, που δεν είναι και του στυλ της.























































