ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

«Γιουρούσι» να καταλάβει την πόλη Εφρίν εξαπέλυσε ο τουρκικός στρατός

«Γιουρούσι» να καταλάβει την πόλη Εφρίν εξαπέλυσε ο τουρκικός στρατός
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση από όλα τα μέτωπα έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ώρες ο τουρκικός στρατός και οι τζιχαντιστές μισθοφόροι του στην κουρδική πόλη της Εφρίν στη βορειοδυτική Συρία.

Σύμφωνα με το φιλοϊσλαμιστικό Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, οι τουρκικές δυνάμεις και οι μισθοφόροι τους «έθεσαν υπό τον έλεγχό τους πολλές συνοικίες και οι μάχες συνεχίζονται».

Είχε προηγηθεί μια εβδομάδα βομβαρδισμών της πόλης από την τουρκική πολεμική αεροπορία και πυροβολικό.

Σύμφωνα με το κουρδικό πρακτορείο ειδήσεων ANF, οι μάχες ξέσπασαν στα βορειοανατολικά της πολιορκημένης πόλης από το βράδυ του Σαββάτου.

Οι τηλεφωνικές γραμμές και το διαδίκτυο είναι κομμένες στην Εφρίν, πράγμα που καθιστά σχεδόν αδύνατη τη συλλογή πληροφοριών μέσα από την πόλη, τονίζει το ANF.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ενήμερη η Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την παρενόχληση του Νίκου Δένδια από τους Τούρκους

Οι ελληνικές Αρχές αναζητούν το δίκτυο «φίλων» του 37χρονου τζιχαντιστή της Χαμάς

Αυτός είναι ο 37χρονος «Μ» μέλος της Χαμάς που συνελήφθη στην Κρήτη

Δένδιας σε Χριστοδουλίδη: «Δημιουργία ενός ενιαίου αμυντικού χώρου, μιας αντίληψης άμυνας της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Η Τουρκία χρησιμοποιεί την αλιεία ως «Δούρειο Ίππο» για τη «Γαλάζια Πατρίδα» – Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου η Ελπίδα Τσαμπουράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr