Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κατερίνη: Υποδυόταν τον γιατρό και εξαπατούσε κόσμο

Κατερίνη: Υποδυόταν τον γιατρό και εξαπατούσε κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Κατερίνη,

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται πλέον 52χρονος στην Κατερίνη που υποδυόταν τον γιατρό Δημόσιου Νοσοκομείου και ότι δήθεν θα μεσολαβούσε για τον προγραμματισμό χειρουργικών επεμβάσεων καθώς και την πρόσληψη σε κλινική απέσπασε από τα θύματα του διάφορα χρηματικά ποσά.

Στην κατοχή του 52χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 115 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 52χρονος με τον ίδιο τρόπο εξαπάτησε άλλους δεκατέσσερις πολίτες, δηλώνοντας ότι θα μεσολαβούσε για τον προγραμματισμό χειρουργικών επεμβάσεων ενώ σε άλλη περίπτωση θα μεσολαβούσε για την… πρόσληψη σε κλινική συγγενικού του προσώπου.

Ακόμη, αποπειράθηκε να εξαπατήσει ιδιοκτήτη καταστήματος ιατρικών ειδών, με το πρόσχημα ότι θα μεσολαβούσε μεταξύ αυτού και των ασθενών του για την προμήθεια ειδών από το κατάστημά του ανωτέρω, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του 52χρονου και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Νεκρή με μια ζώνη στο λαιμό βρέθηκε 59χρονη σε διαμέρισμα στον Εύοσμο

Ζωγράφου: Συνελήφθη 54χρονος για τη δολοφονία της μητέρας και της αδελφής του

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Στη φυλακή ο αστυνομικός για το θανατηφόρο τροχαίο έξω από τη Βουλή με θύμα 63χρονο

Ποινική δίωξη σε τρεις Τούρκους για πυροβολισμούς στη Νέα Μάκρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr