Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Άγκυρα μιλά για 12 νεκρούς Κούρδους μαχητές μετά από βομβαρδισμό στο Β. Ιράκ

Η Άγκυρα μιλά για 12 νεκρούς Κούρδους μαχητές μετά από βομβαρδισμό στο Β. Ιράκ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις υποστηρίζουν με ανακοίνωσή τους ότι “τουλάχιστον 12 μαχητές του παράνομου Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (PKK) σκοτώθηκαν από αεροπορικό βομβαρδισμό που πραγματοποίησαν τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη χθες Τρίτη, πλήττοντας την περιοχή Χακούρκ στα βόρεια του Ιράκ”.

Σύμφωνα με τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, που ανήρτησαν το twitter το γεγονός ως «αδρανοποίηση» των Κούρδων μαχητών, οι μαχητές προετοίμαζαν επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο – Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Ισραηλινοί, Ελλαδίτες, Κύπριοι και Αμερικανοί αξιωματούχοι στην Κνέσετ ενώπιον της αυξανόμενης τουρκικής απειλής

Συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Διπλωματική προσέγγιση με φόντο τις πάγιες διαφωνίες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr