ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κρήτη,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον πανικό σκόρπισαν πυροβολισμοί το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσσου στην Κρήτη, όπου σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ δυο ανδρών που οδήγησε στον τραυματισμό του ενός.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, οι λόγοι της αιματηρής συμπλοκής φαίνεται πως ήταν οικονομικοί, καθώς ο τραυματίας ήταν ενοικιαστής καταστήματος ιδιοκτησίας του δράστη, ενώ τα ακριβή αίτια διερευνώνται.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία προκειμένου να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί στο στόμα από όπλο 22 χιλιοστών ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.
Μάλιστα, ο τραυματίας φέρεται να κατονόμασε τον δράστη αναφέροντας ότι κατάγεται από χωριό κοντά στο Ηράκλειο. Άνδρες της ασφάλειας από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.























































