ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δαμασκός, Ελεύθερος Συριακός Στρατός (FSA), Ισλαμιστές, Συρία, Τζιχαντιστές, Φαϊλάκ Αλ Ραχμάν,


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
Αποπομπή Γκιλφόιλ: Εξηγήσεις από την κυβέρνηση ζητάει η αντιπολίτευση
Η Κίμπερλι δήλωσε «πάντα ευγνώμων στον πρόεδρο Τραμπ» - Τραμπ: «Δεν ήταν ποτέ μέλος της οικογένειάς μου. Έβγαινε με τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν φιλοκυβερνητικά συριακά Μέσα, ο συριακός στρατός συνέλαβε στην ανατολική Δαμασκό, στα προάστια της Ανατολικής Γούτα, τον ηγέτη της ισλαμιστικής ένοπλης οργάνωσης Φαϊλάκ Αλ Ραχμάν, Άμπντελ Νάσερ Σαμίρ. Η εν λόγω οργάνωση είναι μέρος του ισλαμιστικού Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA).
Σε φιλολοκυβερνητικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει αναρτηθεί και η φωτογραφία ενός αιχμαλωτισμένου άνδρα, που φέρεται να είναι ο Άμπντελ Νάσερ Σαμίρ.
Η Φαϊλάκ Αλ Ραχμάν έχει ως προπύργιό της την περιοχή Τζομπάρ στην Ανατολική Γούτα.
Ο Άμπντελ Νάσερ Σαμίρ ήταν λοχαγός του συριακού στρατού που αποσκίρτησε και πέρασε στο πλευρό των ισλαμιστών στις αρχές του 2012.
Η οργάνωση αν και αποδέχεται ότι είναι ισλαμιστική, διευκρινίζει ότι δεν είναι τζιχαντιστική ή σαλαφιστική.
Αυτοπροσδιορίζεται ως «επαναστατική στρατιωτική οντότητα που αποσκοπεί στην ανατροπή του συριακού καθεστώτος» και τονίζει ότι δεν επιθυμεί τη μετατροπή της Συρίας σε ισλαμικό κράτος.
Η Φαϊλάκ Αλ Ραχμάν υποστηρίζεται από το Κατάρ.
























































