ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον των δήμων ανά την Ελλάδα για το νέο πρόγραμμα χρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για δημιουργία σημείων wifi σε δημόσιους χώρους.
Το πρόγραμμα WiFi4EU δίνει τη δυνατότητα σε δήμους να εγκαταστήσουν σημεία Wi-Fi σε δημόσιους χώρους, όπως βιβλιοθήκες, μουσεία, δημόσια πάρκα και πλατείες.
Στόχος του προγράμματος WiFi4EU είναι η στήριξη με προϋπολογισμό 120 εκατ. ευρώ για την περίοδο 2017-2019 της εγκατάστασης σύγχρονου εξοπλισμού Wi-Fi στα κέντρα κοινωνικής ζωής.
Η πρώτη πρόσκληση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα δημοσιευτεί στα μέσα Μαΐου.
Οι εγγεγραμμένοι δήμοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για την πρώτη σειρά 1.000 κουπονιών (voucher) WiFi4EU.
Στη συνέχεια η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ανακοινώσει τους 1.000 δήμους που θα λάβουν χρηματοδότηση μέσω της πρώτης πρόσκλησης.
Συνολικά κατά τη διάρκεια των δύο επόμενων χρόνων αναμένεται να δημοσιευτούν τέσσερις ακόμη προσκλήσεις του προγράμματος.























































