ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Κλάδος Ελαίας - Στρατιωτική Επιχείρηση, Κομμουνισμός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Φοιτητές,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το Σάββατο, με αφορμή την εναντίωση φοιτητών στο πανεπιστήμιο Bogaziçi προς άλλους φοιτητές που επέλεξαν να τιμήσουν τη μνήμη των Τούρκων στρατιωτών που σκοτώθηκαν στην Εφρίν, υποσχέθηκε να καθαρίσει τα πανεπιστήμια της χώρας του από τους «κομμουνιστές και άλλους τρομοκράτες φοιτητές», όπως γράφει η τουρκική εφημερίδα Cumhuriyet.
Ο Τούρκος Πρόεδρος αποκάλεσε τους ίδιους φοιτητές «κομμουνιστές, προδότες και τρομοκράτες».
«Αυτοί είναι νεαροί τρομοκράτες. Θα διεξάγουμε έρευνες για αυτούς. Αφού τους ταυτοποιήσουμε, δεν θα τους επιτρέψουμε να σπουδάσουν στα πανεπιστήμια επειδή ένα πανεπιστήμιο δεν είναι χώρος για να μορφώνονται οι τρομοκράτες. Ένα πανεπιστήμιο μορφώνει τη γενιά που θα υπηρετήσει την χώρα της και το έθνος», είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του σε κομματική συγκέντρωση του ισλαμικού του κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) στη Σαμψούντα του Πόντου.























































