ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα
Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ
Η Σαουδική Αραβία εξαπολύει την μεγαλύτερη επίθεσή της στην Υεμένη εδώ και χρόνια
Drone βύθισε τουρκικό εμπορικό πλοίο ανοιχτά της Βουλγαρίας
Πνευμονική Πανώλη: Τι είναι και πόσο θανατηφόρα - Πώς αντιμετωπίζεται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανάκαμψη παρουσιάζει ο αιγυπτιακός τουρισμός, καθώς καταγράφεται αύξηση κατά 50%, σε σχέση με πέρυσι στον αριθμό των κρατήσεων με προορισμό την Αίγυπτο για την προσεχή τουριστική περίοδο, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο διεθνής ταξιδιωτικός όμιλος Thomas Cook.
Αυτό αναφέρει σε σχετικό του σημείωμα το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στο Κάιρο.
Παράλληλα, το γεγονός της ανάκαμψης του αιγυπτιακού τουρισμού αναμένεται, σύμφωνα με την ίδια αναφορά, ότι θα ενισχυθεί και με την επανέναρξη των πτήσεων Μόσχας – Καΐρου, που οριστικά ξεκινούν στις 11 Απριλίου.
Οι πτήσεις της Aeroflot θα ανέρχονται σε αρχική φάση σε 3 εβδομαδιαίως, ενώ στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλλου (12/6 έως 2/7) θα αυξηθούν σε μία πτήση ημερησίως, προκειμένου να καλυφθεί η αναμενόμενη αυξημένη ζήτηση.























































