Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τηλεφωνική επικοινωνία για τη συριακή κρίση είχαν Μακρόν και Πούτιν

Τηλεφωνική επικοινωνία για τη συριακή κρίση είχαν Μακρόν και Πούτιν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν είχε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος έκανε έκκληση στη Μόσχα να χρησιμοποιήσει την επιρροή της για τον τερματισμό της συριακής κρίσης και να αρχίσει εκ νέου τις διαπραγματεύσεις με στόχο την πολιτική μετάβαση στη Συρία.

«Ο πρόεδρος υπογράμμισε την ανάγκη τερματισμού της στρατιωτικής κλιμάκωσης των τελευταίων μηνών ώστε να προστατευθεί ο άμαχος πληθυσμός», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Μέγαρο των Ιλισίων.

Επιπλέον, το Προεδρικό Μέγαρο ανακοίνωσε ότι ο Μακρόν εξέφρασε την ελπίδα ο τακτικός διάλογος μεταξύ της Γαλλίας και της Ρωσίας να επιτρέψει την πρόοδο στην εξεύρεση λύσης στη Συρία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελλάς-Γαλλία συμμαχία – Ο Νίκος Δένδιας με τη Γαλλίδα ΥΠΑΜ στις Βρυξέλλες

Σοκ στη Γαλλία: Νεκρά δύο μωρά σε καταψύκτη – Συνελήφθη η μητέρα

Απετράπησαν πέντε απόπειρες δολοφονίας κατά του τζιχαντιστή μεταβατικού Προέδρου της Συρίας και δύο Υπουργών

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr