ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ “ταρακούνησε” τα Δωδεκάνησα

Ισχυρός σεισμός 4,9 Ρίχτερ “ταρακούνησε” τα Δωδεκάνησα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυπάλαια, Δωδεκάνησα, Σεισμός,

Σεισμός 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18.56 την Τρίτη σε θαλάσσιο χώρο βόρειοδυτικά της Αστυπάλαιας και νοτιοανατολικά της Αμοργού, σύμφωνα με αναθεωρημένη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αστυπάλαιας, με το εστιακό βάθος να εκτιμάται στα 10 χιλιόμετρα.

Η δόνηση έγινε αισθητή στην Αστυπάλαια, την Αμοργό, τη Σαντορίνη, τη Σύρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων, καθώς και στα Δωδεκάνησα.

Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για σεισμό 4,7 Ρίχτερ.

Κατά το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) η δόνηση είχε μέγεθος 4,8 Ρίχτερ, με το επίκεντρο να εντοπίζεται 75 χιλιόμετρα δυτικά της Καλύμνου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Τουλάχιστον 111 νεκροί – Κατέρρευσαν 61 κτίρια – Άνθρωποι εγκλωβισμένοι

Ισχυρός σεισμός 7,4 Ρίχτερ στην Κολομβία: Δεκάδες νεκροί, τραυματίες και εγκλωβισμένοι

Η ΕΛ.Α.Σ. για την τουρκική υπέρπτηση στο Φαρμακονήσι: «Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρκείται μόνο στην εργαλειοποίηση κρίσιμων εθνικών θεμάτων για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη»

Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στα ανοιχτά της Σκοπέλου – Αισθητός και στην Αττική

Ιαπωνία: Φονικός σεισμός – Για «πολλούς νεκρούς» σε εμπορικό κέντρο κάνουν λόγο τα τοπικά Μέσα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr