ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σεισμός 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 18.56 την Τρίτη σε θαλάσσιο χώρο βόρειοδυτικά της Αστυπάλαιας και νοτιοανατολικά της Αμοργού, σύμφωνα με αναθεωρημένη εκτίμηση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 21 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αστυπάλαιας, με το εστιακό βάθος να εκτιμάται στα 10 χιλιόμετρα.
Η δόνηση έγινε αισθητή στην Αστυπάλαια, την Αμοργό, τη Σαντορίνη, τη Σύρο και άλλα νησιά των Κυκλάδων, καθώς και στα Δωδεκάνησα.
Η πρώτη εκτίμηση έκανε λόγο για σεισμό 4,7 Ρίχτερ.
Κατά το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) η δόνηση είχε μέγεθος 4,8 Ρίχτερ, με το επίκεντρο να εντοπίζεται 75 χιλιόμετρα δυτικά της Καλύμνου.























































