ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά την Γερμανία, και η Ιταλία λέει “όχι” στην συμμετοχή σε μια στρατιωτική επέμβαση στην Συρία, μαζί με τις ΗΠΑ, την Γαλλία και την Βρετανία.
Η Ρώμη δήλωσε πως δεν θα έχει κανέναν άμεσο ρόλο ενάντια σε δυνάμεις της συριακής κυβέρνησης, αλλά θα παράσχει υλικοτεχνική στήριξη στους συμμάχους της.
Ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός της Ιταλίας Πάολο Τζεντιλόνι είχε πολυάριθμες «διεθνείς» επαφές την Πέμπτη, ανάμεσα σε αυτές με την Γερμανίδα καγκελάριο Άγγελα Μέρκελ, πρόσθεσε η ανακοίνωση.
«Η Ιταλία δεν θα συμμετάσχει σε στρατιωτικές ενέργειες στη Συρία», δήλωσε ο Τζεντιλόνι στους συμμάχους, υπογραμμίζεται.
«Με βάση τις τωρινές διεθνείς και διμερείς συμφωνίες, η Ιταλία θα συνεχίσει να προσφέρει υλικοτεχνική υποστήριξη σε συμμαχικές δυνάμεις».























































