ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Κατρούγκαλος, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Συρία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα συμμετέχει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις μόνον εφόσον αυτές πηγάζουν από αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, αναφερόμενος στην επίθεση των Ηνωμένων Πολιτειών, της Βρετανίας και της Γαλλίας στη Συρία.
Ο κ. Κατρούγκαλος σημείωσε ότι αυτή είναι η πάγια θέση της Ελλάδας κι ότι ακόμη και στο Αφγανιστάν η χώρα έστειλε δυνάμεις που δεν έλαβαν μέρος σε συγκρούσεις αλλά στην ανοικοδόμηση της χώρας.
Είμαστε μία «ειρηνική χώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Κατρούγκαλος, σχολιάζοντας τις συμμαχικές επιδρομές, είπε ότι πως πρόκειται εν πολλοίς για επανάληψη των περσινών αμερικανικών πληγμάτων, απλά με συμμετοχή της Βρετανίας και τις Γαλλίας.
Ερωτηθείς για τη στάση που θα τηρήσει η Τουρκία, η οποία έχει επέμβει στρατιωτικά στη βόρεια Συρία ο κ. Κατρούγκαλος είπε πως αυτό θα πρέπει να περιμένουμε για να το δούμε, επισημαίνοντας πάντως πως κύριος στόχος της Άγκυρας είναι να αποτρέψει τη δημιουργία κουρδικής πολιτικής οντότητας στα σύνορά της.
























































