ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Τζιχαντιστές,

















































35χρονη καθηγήτρια αποπλάνησε 16χρονη μαθήτρια - Φιλιά, αγκαλιές
Ελευσίνα: 32χρονος τραυματίας από ακροδεξιούς - «Εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ»
Οι Τούρκοι «στρατολογούν» αλλοδαπούς ακτιβιστές για «άμεσες δράσεις» στη Δυτ. Όχθη
Το Ισραήλ έκλεισε το Βρετανικό Προξενείο στην Ιερουσαλήμ, ενώ επτά διπλωμάτες παραμένουν
Αμερικανικό μαχητικό X-BAT με Τεχνητή Νοημοσύνη - Κατακόρυφης προσγείωσης/απογείωσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS) μεταδίδεται από ιρακινά Μέσα ότι πήρε τον έλεγχο τμήματος του στρατηγικής σημασίας αυτοκινητοδρόμου που συνδέει τη Δαμασκό με τη Βαγδάτη.
Μιλώντας στην εφημερίδα Quds al-Arabi το Σάββατο μια πηγή που δεν θέλησε να κατονομαστεί, αποκάλυψε ότι οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος επιτέθηκαν την Πέμπτη στις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις σε θέση του αυτοκινητοδρόμου στο συριακό έδαφος και κατάφεραν να θέσουν υπό τον έλεγχό τους ένα τμήμα του, αποκόπτοντας έτσι την οδική σύνδεση μεταξύ των δύο πρωτευουσών και τις ιρανικές ενισχύσεις και εφόδια που έρχονται οδικώς από το Ιράκ.
Η ίδια πηγή ισχυρίστηκε ότι το Ισλαμικό Κράτος κατέλαβε πρόσφατα και άλλες στρατηγικής σημασίας περιοχές στη νοτιοανατολική Συρία που βρίσκονται κοντά σε πετρελαιοπηγές.






















































