ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Οι Ιταλοί «μαύρισαν» τη Μελόνι: Καταψήφισαν σε δημοψήφισμα την μεταρρύθμιση στη Δικαιοσύνη
WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Θάνατος στην Τεχεράνη: Κορυφαίος Ιρανός επιστήμονας πυραυλικών συστημάτων εξοντώθηκε σε επιδρομή στην κατοικία του
Γ. Παναγόπουλος: Στο αρχείο η υπόθεση με τα 3,2 εκατ. ευρώ στο πόθεν έσχες του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ομοσπονδιακός πρόεδρος της Γερμανίας Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ προειδοποίησε κατά της δαιμονοποίησης της Ρωσίας και δήλωσε ότι η χώρα του έχει να παίξει έναν ειδικό ρόλο για την διατήρηση του διαλόγου με την Ρωσία, με δεδομένη την ιστορία της.
Σε συνέντευξή του που δημοσιοποιήθηκε την Κυριακή, ο Σοσιαλδημοκράτης Σταϊνμάιερ εκφράζει τις ανησυχίες του ότι οι αεροπορικές επιδρομές που πραγματοποίησαν το Σάββατο οι δυνάμεις της Δύσης κατά της Συρίας, εμπεριέχουν το ρίσκο μιας απευθείας σύγκρουσης μεταξύ αμερικανικών και ρωσικών στρατιωτικών δυνάμεων, για πρώτη φορά, σε συριακό έδαφος.
«Βρισκόμαστε στο επόμενο στάδιο κλιμάκωσης της έντασης στις σχέσεις Ρωσίας-ΗΠΑ», δήλωσε στην εφημερίδα «Bild am Sonntag» ο Σταϊνμάιερ, που υπηρέτησε δύο φορές ως υπουργός των Εξωτερικών της Γερμανίας.























































