ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία δυνητική απειλή για την ΕΕ, είπε η Ούρσουλα - Ο Σαρλ Μισέλ υπέρ Τουρκίας - Ο Χριστοδουλίδης έριξε
Ιμπραήμ Καραγκιούλ: Η Τουρκία πρέπει να κατακτήσει Συρία, Λίβανο, Παλαιστίνη και το Ισραήλ να καταστραφεί - «Όποιος συμμαχεί με το
Το φερέφωνο του Ερντογάν, Ιμπραήμ Καραγκιούλ, απείλησε με πόλεμο Ελλάδα και Κύπρο
Ο Νίκος Δένδιας στις ΗΠΑ - Ποιους θα συναντήσει
Τουρκία, Συρία και Ιορδανία αποκαλύπτουν σιδηροδρομικό διάδρομο Κόλπου-Ευρώπης - «Αναβίωση» του «Οθωμανικού Εξπρές»-Σιδηροδρομικής Γραμμής της Χετζάζης; Απειλή για τον IMEC
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από τις νέες αμερικανικές κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας, οι οποίες θα είναι σκληρές για την Ρωσία, οι ΗΠΑ και η Ευρώπη θα έχουν μεγαλύτερη ζημιά, τόνισε την Κυριακή υψηλόβαθμος Ρώσος βουλευτής.
Όπως μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIΑ, ο Ευγένι Σερεμπρένικοφ, ο αντιπρόεδρος της επιτροπής Άμυνας της ρωσικής Άνω Βουλής, σημείωσε ότι η Μόσχα είναι έτοιμη για τις νέες κυρώσεις.
«Είναι δύσκολο για εμάς, αλλά θα προκαλέσουν μεγαλύτερη ζημιά στις ΗΠΑ και την Ευρώπη» υπογράμμισε ο Ρώσος βουλευτής.
Νωρίτερα, η πρέσβειρα των ΗΠΑ στα Ηνωμένα Έθνη Νίκι Χάλεϊ είχε δηλώσει ότι η Ουάσιγκτον προετοιμάζει νέες κυρώσεις σε βάρος της Ρωσίας για την υποστήριξη που παράσχει στον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ.























































