ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμιστές, Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Συρία, Τζιχαντιστές,


















































Κρήτη: Πάνε τους αγρότες για «εγκληματική οργάνωση» - Πανικόβλητο το καθεστώς Μητσοτάκη
Κρήτη-Χανιά: Οι αγρότες ανέτρεψαν περιπολικό της Αστυνομίας - Σε πανικό το καθεστώς Μητσοτάκη
Αποκάλυψη Φαραντούρη: Ωρολογιακή βόμβα €1 δισ. τα χρέη αγροτών
Νίκος Καραχάλιος: Η Καρυστιανού συμβουλεύεται μία αστρολόγο, μία «γερόντισσα» από τη Συρία ενώ «παίζει» κι ένας Αρχάγγελος (βίντεο)
Η Μόσχα χαιρετίζει τη νέα στρατηγική ασφαλείας των ΗΠΑ: «Σε μεγάλο βαθμό συνεπής» με το όραμα της Ρωσίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αμερικανός πρόεδρος εξακολουθεί να επιθυμεί την απόσυρση των δυνάμεων ΗΠΑ από τη Συρία «το συντομότερο δυνατό» επισήμανε ο Λευκός Οίκος την Κυριακή, λίγες ώρες αφότου ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν υποστήριξε στη διάρκεια συνέντευξής του ότι έπεισε τον Ντόναλντ Τραμπ να διατηρήσει «μακροπρόθεσμα» στη χώρα αμερικανικά στρατεύματα.
«Η αποστολή των ΗΠΑ δεν έχει αλλάξει – ο πρόεδρος έχει καταστήσει σαφές ότι θέλει οι δυνάμεις των ΗΠΑ να επιστρέψουν στην πατρίδα το συντομότερο δυνατόν», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.
«Είμαστε αποφασισμένοι να συντρίψουμε τελείως το Ισλαμικό Κράτος και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που θα αποτρέψουν την επιστροφή του. Επιπλέον, περιμένουμε από τους συμμάχους και τους εταίρους μας στην περιοχή να αναλάβουν μεγαλύτερες ευθύνες, στρατιωτικά και οικονομικά, για να υπάρξει ασφάλεια στην περιοχή», πρόσθεσε η Χάκαμπι Σάντερς.























































