ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τέσσερις αστυνομικοί νεκροί σε επίθεση ενόπλων στη Σαουδική Αραβία

Τέσσερις αστυνομικοί νεκροί σε επίθεση ενόπλων στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τέσσερις Σαουδάραβες αστυνομικοί σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν την Πέμπτη στη διάρκεια επίθεσης εναντίον σημείου ελέγχου στην επαρχία Ασίρ, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SPA, επικαλούμενο το υπουργείο Εσωτερικών του βασιλείου.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, έχουν συλληφθεί δύο ύποπτοι. Το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια μετέδωσε από την πλευρά του ότι ένας από τους δράστες σκοτώθηκε.

Η επαρχία Ασίρ βρίσκεται κοντά στα σύνορα με την Υεμένη, όπου το Ριάντ ηγείται της διεθνούς στρατιωτικής συμμαχίας που επενέβη τον Μάρτιο του 2015 στον πόλεμο στο πλευρό των κυβερνητικών δυνάμεων και εναντίον των σιιτών ανταρτών Χούτι. Δεν είναι σαφές εάν η επίθεση στο σημείο ελέγχου συνδέεται με τη σύρραξη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι

Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν συγκρότησαν «ελίτ» ιρακινούς σιιτικούς πυρήνες για να επιτεθούν σε γείτονες του Κόλπου

Σε εξέλιξη μυστικές επαφές της κυβέρνησης Τραμπ με την Παλαιστινιακή Αρχή για τη Γάζα

Κομάντος των Χούτι με ταχύπλοα αναζωπυρώνουν τις εχθροπραξίες στην Ερυθρά Θάλασσα, παρά τις ειρηνευτικές συνομιλίες στην Ελβετία

Παρέμβαση Φαραντούρη για IMEC στη σκιά συμφωνίας Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας: «Η Ελλάδα χάνει το τρένο;»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr