ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Χίλιοι τριακόσιοι εξήντα δύο μετανάστες και πρόσφυγες διασώθηκαν στην κεντρική Μεσόγειο το τελευταίο 48ωρο.
Οι διασωθέντες μεταφέρονται προς λιμάνια της Κάτω Ιταλίας, κυρίως στην Σικελία. Ο ιταλικός Τύπος υπογραμμίζει ότι πρόκειται για αριθμό-ρεκόρ (ο οποίος μπορεί να οφείλεται και στην εμφανή βελτίωση των καιρικών συνθηκών), μετά την αισθητή μείωση των αποβιβάσεων μεταναστών στην χώρα, τους προηγούμενους μήνες.
Στις επιχειρήσεις διάσωσης συμμετείχαν τόσο πλοία μη κυβερνητικών οργανώσεων, όσο και μονάδες του μηχανισμού Eunavformed.
Οι διασωθέντες είχαν ξεκινήσει τον διάπλου της Μεσογείου με φουσκωτές βάρκες αλλά και με ένα ξύλινο, διώροφο πλοιάριο, το οποίο κινδύνευε να βυθιστεί.






















































