Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αρχές Ιουλίου ο Μανιάτης βγάζει στο σφυρί τους υδρογονάνθρακες!

Αρχές Ιουλίου ο Μανιάτης βγάζει στο σφυρί τους υδρογονάνθρακες!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο διεθνής διαγωνισμός για την παραχώρηση περιοχών στο Ιόνιο και νότια της Κρήτης για έρευνες υδρογονανθράκων θα προκηρυχθεί στις αρχές Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Τα χαρακτηριστικά των περιοχών, όπως αυτά προέκυψαν από τις σεισμικές έρευνες της νορβηγικής PGS που ολοκληρώθηκαν πέρυσι, θα παρουσιαστούν στις ενδιαφερόμενες πετρελαϊκές εταιρίες σε συνέδριο που θα γίνει την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Ιουλίου, στο Λονδίνο, με τίτλο “Δυτική Ελλάδα και Νότια Κρήτη: Μία νέα περιοχή για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην καρδιά της Μεσογείου”.

Τις περιοχές θα παρουσιάσει ο Υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος θα αναφερθεί, ειδικότερα, στον στρατηγικό σχεδιασμό της Κυβέρνησης για την ανάπτυξη του δυναμικού υδρογονανθράκων της χώρας, στον διεθνή διαγωνισμό για τις υπό παραχώρηση περιοχές που θα ακολουθήσει, καθώς και στις προοπτικές επενδύσεων που διανοίγονται με βάση τα αποτελέσματα των σεισμικών ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή. Επιπλέον, ο Υπουργός ΠΕΚΑ και στελέχη του Υπουργείου θα έχουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους εταιρειών και επενδυτών, ώστε να απαντήσουν σε επιμέρους εξειδικευμένα ερωτήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κάθε κράτος πληρώνει το τίμημα της ιρανικής επιθετικότητας, δηλώνει ο Δρ Σουλτάν Αλ Τζαμπέρ στην κυβέρνηση Τραμπ

Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»

Ιράν: «Μηδενική εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ» – Οι «παραγωγικές συνομιλίες» του Τραμπ «ψευδείς ειδήσεις» και «ψυχολογικές επιχειρήσεις»

Ιράν προς ΟΗΕ: Ελεύθερη η διέλευση «μη εχθρικών» πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

«Κόκκινη γραμμή» στην άμμο: Η Σαουδική Αραβία προειδοποιεί τις ΗΠΑ – Θα πλήξει απευθείας το Ιράν αν χτυπηθούν υποδομές υδροδότησης ή ενέργειας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...