Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ και πρίγκιπας του Ιράκ κατηγόρησε το Ισραήλ για τα επεισόδια στη Γάζα

Ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ και πρίγκιπας του Ιράκ κατηγόρησε το Ισραήλ για τα επεισόδια στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισραήλ πρέπει να σταματήσει τη χρήση υπερβολικής βίας από τις δυνάμεις ασφαλείας του στη Λωρίδα της Γάζας και να φροντίσει να λογοδοτήσουν όσοι ευθύνονται για τους πολλούς θανάτους και τους τραυματισμούς που υπέστησαν Παλαιστίνιοι τον τελευταίο μήνα, τόνισε ο Ύπατος Αρμοστής του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ζέιντ Ράαντ Αλ Χουσέιν, ο οποίος να σημειωθεί ότι είναι ο Πρίγκιπας «δελφίνος» του Ιράκ και θα καθίσει στον θρόνο της Βαγδάτης εάν ποτέ το Ιράκ γίνει ξανά βασίλειο.

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Αλ Χουσέιν -που ως αξιωματούχος του ΟΗΕ δεν χρησιμοποιεί τον πριγκιπικό του τίτλο- επεσήμανε ότι τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες 42 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν και περισσότεροι από 5.500 τραυματίστηκαν στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν κατά μήκος του φράκτη που χωρίζει τη Λωρίδα της Γάζας από το Ισραήλ.

Δεν υπάρχουν αναφορές για θύματα μεταξύ των Ισραηλινών.

«Η απώλεια ζωών είναι λυπηρή και ο τεράστιος αριθμός των τραυματιών εξαιτίας της χρήσης πραγματικών πυρών απλώς επιβεβαιώνει την άποψη ότι χρησιμοποιήθηκε υπερβολική βία εναντίον διαδηλωτών, όχι μία φορά, όχι δύο, αλλά επανειλημμένα», υπογράμμισε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μερτς: Η Γερμανία «θα είχε συμβουλεύσει» τις ΗΠΑ να μην κάνουν πόλεμο κατά του Ιράν – Δεν θα λάβουμε μέρος

ΗΠΑ-Ισραήλ βομβάρδισαν το μεγαλύτερο κοίτασμα φυσικού αερίου στον κόσμο – Τι είπε ο Τραμπ

Ποιοι ανώτατοι Ιρανοί αξιωματούχοι επιβεβαιώθηκε ότι σκοτώθηκαν σε αμερικανοϊσραηλινά πλήγματα

Το Ισραήλ σκότωσε τον Εσμαήλ Χατίμπ, υπουργό Πληροφοριών του Ιράν

Η συνέχεια μιας χιλιετούς αναμέτρησης ανάμεσα στην Ανατολή (Περσία) και τη Δύση (Ελληνορωμαϊκός κόσμος)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr