ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Πάνος Σκουρλέτης, Υπουργείο Εσωτερικών,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Αλλιώς» της ΕΡΤ1 υπεραμύνθηκε της κυβερνητικής πρότασης για εφαρμογή της απλής αναλογικής στην τοπική αυτοδιοίκηση, τονίζοντας ότι «πρέπει να ξεφύγουμε από τη μονοπαραταξιακή λογική στην αυτοδιοίκηση».
Σημείωσε ότι οριστική ημερομηνία για τη διεξαγωγή των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών είναι η δεύτερη Κυριακή του Οκτωβρίου (δηλαδή στις 13 Οκτωβρίου) του 2019 και υπογράμμισε ότι «δεν πρέπει να συμπίπτουν με τις ευρωεκλογές διότι κάτι τέτοιο νοθεύει το διακύβευμα των αυτοδιοικητικών εκλογών».
Σε ερώτηση για την ημερομηνία διεξαγωγής των εθνικών εκλογών δήλωσε ότι «οι εθνικές εκλογές έχουν δεδομένη ημερομηνία, πρέπει να γίνουν στην ώρα τους και η ώρα τους είναι με την συμπλήρωση της τετραετίας. Αυτό συμφέρει τη χώρα και την κοινωνία».
«Άρα ενδεχομένως να κουμπώσει με την ημερομηνία των αυτοδιοικητικών εκλογών στις 13 Οκτωβρίου του 2019», είπε.
























































