ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ISIL, ISIS, Ιράκ, Ισλαμικό Κράτος, Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε, Ισλαμιστές, Ρωσία, Τζιχαντιστές,


















































Ο Νίκος Δένδιας στο Κατάρ συναναντήθηκε με τον Εμίρη, τον Πρωθυπουργό και τον Υπ. Άμυνας που προσκάλεσε στην Ελλάδα
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Αυτά είναι τα 13 στελέχη της κυβέρνησης της ΝΔ στη νέα δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία ζητά άρση ασυλίας 11 βουλευτών - Εμπλοκή και υπουργών
Ο Νίκος Δένδιας στη Σαουδική Αραβία - Ο Σαουδάραβας Υπ. Άμυνας τον ευχαρίστησε για τους Patriot - Ο Δένδιας με
Μήνυμα του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ προς τη Χεζμπολάχ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Κυριακή η ιρακινή Δικαιοσύνη καταδίκασε 19 τζιχαντίστριες με ρωσική υπηκοότητα σε ισόβια κάθειρξη. Οι γυναίκες, σύμφωνα με το Al Sumaria News, κρίθηκαν ένοχες για συμμετοχή στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ISIS).
Η απόφαση εκδόθηκε από το Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο του Ιράκ.
Στις 17 Απριλίου άλλες τρεις γυναίκες, δύο Ρωσίδες και μια Γαλλίδα, καταδικάστηκαν επίσης σε ισόβια ως μέλη του Ισλαμικού Κράτους.
Μετά την πλήρη απελευθέρωση της Μοσούλης, εκατοντάδες αλλοδαπές γυναίκες και πολλά παιδιά συνελήφθησαν από τις ιρακινές Αρχές.
Οι περισσότερες από αυτές είναι σύζυγοι (χήρες πλέον οι περισσότερες) τζιχαντιστών, που ακολούθησαν τους άνδρες τους στο Ιράκ όταν αποφάσισαν να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος και λιγότερες είναι «νύφες τζιχαντιστών», δηλαδή νεαρά κορίτσια που πήγαν στο Ιράκ για να παντρευτούν τον εξτρεμιστή «επαναστάτη» των ονείρων τους.
Τα παιδιά είναι τέκνα τζιχαντιστών ή θύματα απαγωγής, που τα πήραν οι τζιχαντιστές με τη βία για να τα κάνουν γενίτσαρους.
Να σημειωθεί ότι σε προηγούμενες δίκες τζιχαντιστριών πολλές Τουρκάλες έχουν καταδικαστεί σε θάνατο.
Η ιρακινή Δικαιοσύνη δείχνει να προτιμά την ισόβια κάθειρξη όταν πρόκειται για Ρωσίδες. Επισήμως το 6.6% των Ρώσων πολιτών είναι μουσουλμάνοι.























































