ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απεργία, ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, Θανάσης Πετράκος,


















































Το Ιράν στρέφεται μέσω ξηράς σε ευρείας κλίμακας εξαγωγή καυσίμων λόγω του αμερικανικού αποκλεισμού
Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως... «Μακεδονίας» - Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί
Το Ισραήλ θα επενδύσει 95 δισ. δολάρια σε εγχώρια αμυντική βιομηχανία - Αναπτύσσει δικά του αεροσκάφη και drone
Το Ισραήλ ανέπτυξε στρατεύματα και όπλα λέιζερ στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
Ψηφιακή κατάρρευση στο Ιράν: Μαζικές απολύσεις και πτώση πωλήσεων κατά 50% μετά το «μπλακάουτ» στο διαδίκτυο 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τη «μικρή ΔΕΗ» αναμένεται να εισαχθεί προς επεξεργασία στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα, εν μέσω 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που έχει προαναγγείλει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με την κατάθεσή του.
Βασικό αίτημα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου καθώς και η διενέργεια δημοψηφίσματος, αφού -όπως υποστηρίζει- «η κυβέρνηση δεν έχει την ηθική και δημοκρατική νομιμότητα να ιδιωτικοποιήσει τον όμιλο ΔΕΗ».
Η εισαγωγή του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής είχε ορισθεί αρχικά για την Πέμπτη, αλλά μετατέθηκε για την άλλη εβδομάδα. Από τη ΝΔ έχει ορισθεί εισηγητής ο Κωνσταντίνος Σκρέκας και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αθανάσιος Πετράκος.























































