Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη “μικρή ΔΕΗ”, εν μέσω απεργιών

Την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη “μικρή ΔΕΗ”, εν μέσω απεργιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το σχέδιο νόμου του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής για τη «μικρή ΔΕΗ» αναμένεται να εισαχθεί προς επεξεργασία στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής την ερχόμενη εβδομάδα, εν μέσω 48ωρων επαναλαμβανόμενων απεργιών που έχει προαναγγείλει η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ με την κατάθεσή του.

Βασικό αίτημα της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είναι η απόσυρση του νομοσχεδίου καθώς και η διενέργεια δημοψηφίσματος, αφού -όπως υποστηρίζει- «η κυβέρνηση δεν έχει την ηθική και δημοκρατική νομιμότητα να ιδιωτικοποιήσει τον όμιλο ΔΕΗ».

Η εισαγωγή του νομοσχεδίου στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής είχε ορισθεί αρχικά για την Πέμπτη, αλλά μετατέθηκε για την άλλη εβδομάδα. Από τη ΝΔ έχει ορισθεί εισηγητής ο Κωνσταντίνος Σκρέκας και από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Αθανάσιος Πετράκος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ταξί: Πανελλαδική απεργία και την Τετάρτη – Καθολική συμμετοχή του κλάδου την πρώτη ημέρα

Έτοιμοι για απεργιακές κινητοποιήσεις οι βενζινοπώλες

Χωρίς ταξί επ’ αόριστον η Ελλάδα από την Τρίτη 17/3

Συλλαλητήρια για τα Τέμπη: Πώς θα λειτουργήσουν τα μέσα μεταφοράς το Σάββατο 28/2

Το Σάββατο 28/2 τα μεγάλα συλλαλητήρια για τα Τέμπη: «Δεν ξεχνάμε – Δεν συγχωρούμε – Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr