ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ιράν ανησυχεί μην χάσει κατεχόμενα νησιά στον Κόλπο κι απειλεί τα Εμιράτα (ΗΑΕ)
Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία
Ερντογάν και ο πόλεμος στο Ιράν: Ο αυταρχισμός καθιστά την Τουρκία ευάλωτη
Το Ιράν απειλεί με πλήγματα σε τουριστικούς προορισμούς παγκοσμίως
Η Ρωσία πρότεινε περιορισμό των πληροφοριών προς το Ιράν με αντάλλαγμα τη διακοπή της αμερικανικής στήριξης στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου Τζον Κέλι διέψευσε τη Δευτέρα τις πληροφορίες που μετέδωσε αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο, σύμφωνα με τις οποίες ο ίδιος έχει αποκαλέσει επανειλημμένα τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «ηλίθιο».
Επικαλούμενο πολλούς νυν και πρώην εργαζόμενους στον Λευκό Οίκο, το τηλεοπτικό δίκτυο ΝBC, μετέδωσε ότι ο Κέλι έχει εκστομίσει αυτή την έκφραση επανειλημμένα όταν αναφέρεται στον Τραμπ.
Ο στρατηγός εν αποστρατεία αντέδρασε το απόγευμα της Δευτέρας με μια ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.
«Περνάω περισσότερο χρόνο με τον πρόεδρο από οποιονδήποτε άλλον κι έχουμε μια απίστευτα ειλικρινή και σθεναρή σχέση», διαβεβαίωσε ο Τζον Κέλι.
«Γνωρίζει πάντα ποια είναι η θέση μου και τόσο ο ίδιος όσο και εγώ γνωρίζουμε ότι αυτό το δημοσίευμα είναι μια απόλυτη βλακεία» πρόσθεσε.
«Αυτή είναι άλλη μια γελοία προσπάθεια να σπιλωθούν εκείνοι που βρίσκονται κοντά στον πρόεδρο Τραμπ και να αποσπαστεί η προσοχή από τις πολλές επιτυχίες της κυβέρνησης» συνέχισε και πρόσθεσε ότι παραμένει «στρατευμένος στον πρόεδρο, στο πρόγραμμά του και στη χώρα μας».
Το NBC είχε μεταδώσει τον Οκτώβριο ότι ο τότε ακόμη υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, ο Ρεξ Τίλερσον -τον οποίο καθαίρεσε στα μέσα του Μαρτίου ο Τραμπ, έπειτα από μήνες σεναριολογίας για την αποχώρησή του- είχε επίσης αναφερθεί το καλοκαίρι στον πρόεδρο με υβριστικό τρόπο.























































