ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Κρήτη επέλεξαν αυτή τη φορά οι Τούρκοι χάκερ που τα τελευταία 24ωρα κάνουν κυβερνοεπιθέσεις σε ελληνικές ιστοσελίδες εκτοξεύοντας απειλές.
Μετά το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας και την ιστοσελίδα της αυτοκινητοβιομηχανίας Suzuki στην Ελλάδα, οι Τούρκοι χάκερ την Τετάρτη «χτύπησαν» την ιστοσελίδα της εφημερίδας Ρεθεμνιώτικα Νέα.
Όποιος επιχειρούσε το πρωί της Τετάρτης να μπει στη σελίδα rethnea.gr αντίκριζε το ίδιο μήνυμα με αυτό που είχε αναρτηθεί και τις προηγούμενες δύο φορές.

Σε αυτοί οι Τούρκοι χάκερ κάνουν αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, απειλώντας ευθέως την Ελλάδα και καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».
«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» είναι η απειλή των Τούρκων, οι οποίοι συνοδεύουν το χακάρισμα και με τουρκικά εμβατήρια.























































