ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράν, Πυρηνικά Όπλα, Πυρηνική Ενέργεια,


















































Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί
Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές
Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
Νίκος Δένδιας: «Η πατρίδα μας έχει τη φιλοδοξία το 2030 να είναι η ισχυρότερη δύναμη στην Ευρωπαϊκή Ένωση στη χρήση
Μηχανογραφικό 2026: Ανοίγει 7/7 η πλατφόρμα για την υποβολή του - Η προθεσμία για τις Βάσεις 2026
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συνομιλίες με τον πρόεδρο του Ιράν Χασάν Ροχανί θα έχει σήμερα Τετάρτη ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν μετά την αναστάτωση που έχει προκληθεί από την απόφαση Τραμπ να αποσύρει τις ΗΠΑ από τη συμφωνία για τα πυρηνικά της Τεχεράνης, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λεντριάν, με την επισήμανση ότι «η συμφωνία δεν είναι νεκρή».
Ο Γάλλος υπουργός, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό RTL σημείωσε ότι μετά τη συνομιλία του με τον Ροχανί ο Μακρόν θα έχει και άλλες συναντήσεις την επόμενη εβδομάδα, πιθανόν τη Δευτέρα, με Ιρανούς και Ευρωπαίους αξιωματούχους.
Παράλληλα ο Λεντριάν πρόσθεσε ότι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν και με στελέχη της πετρελαϊκής εταιρείας Total, αλλά και άλλων επιχειρήσεων που έχουν οικονομικά συμφέροντα στην περιοχή.
«Υπάρχει πραγματικός κίνδυνος αντιπαράθεσης, ελπίζω να μην αποτελέσει πισωγύρισμα για την ειρήνη», τόνισε.























































