ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Βομβιστική Επίθεση, Επίθεση Αυτοκτονίας, Ισλαμιστές, Καμπούλ, Τζιχαντιστές,


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις διαδοχικές ισχυρές εκρήξεις και ανταλλαγή πυρών συγκλόνισαν σήμερα Τετάρτη την Καμπούλ, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Αφγανιστάν και αξιωματούχοι του υπουργείου Εσωτερικών.
Σύμφωνα με την αστυνομία, μία έκρηξη σημειώθηκε κοντά σε αστυνομικό τμήμα στο κέντρο της Καμπούλ, ενώ υπάρχουν φόβοι για θύματα.
Αξιωματούχος του υπουργείου Εσωτερικών ανέφερε με τη σειρά του ότι βομβιστής αυτοκτονίας πυροδότησε τα εκρηκτικά που έφερε στην είσοδο του αστυνομικού τμήματος που βρίσκεται στο κέντρο της αφγανικής πρωτεύουσας, μια περιοχή που είναι κοντά σε ξένες πρεσβείες και κυβερνητικά κτήρια.
«Στέλνουμε ασθενοφόρα στο σημείο της έκρηξης και αποκλείουμε την περιοχή», δήλωσε ο Χασμάτ Στανεκζάι, εκπρόσωπος της αστυνομίας.























































