ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
Η Ουάσιγκτον επιβάλλει κυρώσεις «επιπέδου τρομοκρατίας» στη Φραντσέσκα Αλμπανέζε και σε δικαστές του ΔΠΔ
Τα πάνω-κάτω του χρυσού - Οι Αιγύπτιοι στράφηκαν σε ράβδους χρυσού και χρυσά νομίσματα
Ο Νίκος Δένδιας στην Ινδία: Η αρχαία Ελλάδα οικοδομεί τον διάδρομο με την αρχαία Ινδία - Τα αρχαία έθνη ξέρουν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση για τις νέες μειώσεις στις συντάξεις, εξαπέλυσε ο βουλευτής της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως «είναι θράσος να μιλά ο κ. Τσίπρας για καθαρή έξοδο με περικοπή συντάξεων».
Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια «η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά με κορμό τη Νέα Δημοκρατία μείωσε τον ΦΠΑ στην εστίαση, τον φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, τις εισφορές κατ’ αρχάς μονομερώς, πείθοντας στη συνέχεια τους δανειστές μας. Τα έσοδα αυξήθηκαν και δεν υπήρχε πρόβλημα. Έχουμε αποδείξει ήδη ότι αυτό μπορούμε να το καταφέρουμε. Η μείωση των συντάξεων έρχεται από τις φορομπηχτικές πολιτικές. Ο κ. Τσακαλώτος έχει πει ευθαρσώς ότι θα φορολογεί αγρίως τη μεσαία τάξη. Εμείς πιστεύουμε στο αντίθετο: στη μείωση της φορολογίας».
Παράλληλα, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, o κ. Κικίλιας πρόσθεσε πως ο τρόπος να μην κοπούν οι συντάξεις είναι η πάση θυσία μείωση της φορολογίας, έτσι ώστε να προσελκυσθούν νέες επενδύσεις και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.
Σημείωσε, μάλιστα, πως η Ν.Δ., σε μια σειρά από κοινωνικά μέτρα, έχει ξεκάθαρη θέση, φέροντας ως παράδειγμα το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που, όπως είπε, η Ν.Δ. θα στηρίξει και θα διευρύνει, ενώ τόνισε πως κάθε παιδί θα βρει θέση σε βρεφονηπιακό σταθμό.
























































