ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού μιας 20χρονης μαθήτριας του 6ου ΕΠΑΛ το οποίο βρίσκεται στην Πάτρα στο τέρμα της οδού Αγίας Σοφίας στον κόμβο της μίνι περιμετρικής σημειώθηκε μισή ώρα μετά τη 1.00 το μεσημέρι σήμερα Τρίτη.
Η 20χρονη δέχθηκε την άγρια επίθεση 4 άλλων μαθητριών οι οποίες την ξυλοκόπησαν, με αποτέλεσμα να κληθεί το ΕΚΑΒ για την παραλάβει.
Η 20χρονη μαθήτρια ήταν σε άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα να υποβαστάζεται από τους καθηγητές της, ενώ οι 4 δράστιδες αναζητούνται, καθώς αμέσως μετά την πράξη τους τράπηκαν σε φυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr το θύμα της επίθεσης δεχόταν – πριν τον σημερινό ξυλοδαρμό της – λεκτικές επιθέσεις από τις 4 συμμαθήτριές της, τις τελευταίες δέκα ημέρες.























































